Produtos

Queso Tetilla, Queinaga

Queixo Tetilla

O seu aroma lixeiramente ácido semella á materia prima, así como o sabor leiteiro de manteiga, lixeiramente ácido e con leve sal.

O período mínimo de maduración é de sete días a partir da saída de salmoira.


Queso Arzúa-Ulloa , Queinaga

Queixo Arzúa-Ulloa

Queixo de pasta branda, elaborado con leite cru ou pasteurizado, cunha maduración mínima de seis días. Ten unha forma lenticular ou cilíndrica con bordos redondeados. A súa casca fina e elástica é de cor amarela medio escura, brillante, limpa e lisa.

A pasta é uniforme en cor, entre branco e amarelo pálido, cunha aparencia brillante e sen fisuras. Ten un aspecto pouco esponxado, con ollos pequenos, angulares ou redondeados e de distribución irregular.


Manteca Cocida de Vaca, Queinaga

Manteiga Cocida de Vaca

Está feito a partir da manteiga, cocéndose lentamente de forma tradicional ata que se obtén a manteiga. É ideal para usar na preparación de galletas, orellas, biscoitos, bicas e moitos máis doces.