La Voz de Galicia faise eco das distincións outorgadas a Queinaga

O noso queixo DOP Arzúa-Ulloa foi finalista nos premios Alimentos de España, no apartado de mellores queixos. Con tal motivo, La Voz de Galicia dedicou unhas liñas á nosa queixería.

Na fotografía que ilustra a noticia podemos ver a Carmen Vázquez Novo, maestra queixeira e propietaria de Queinaga, recibindo o galardón que premia ó noso queixo Arzúa-Ulloa co ouro, de mans do Presidente da Xunta, Alberto Núñez Feijoo.

Agradecemos ó diario coruñés pola difusión que da os nosos productos. Podes consultar a noticia na web de La Voz de Galicia.

La Voz de Galicia se hace eco de las distinciones otorgadas a Queinaga

Nuestro queso DOP Arzúa-Ulloa ha sido finalista en los premios Alimentos de España, en el apartado de mejores quesos. Con tal motivo, La Voz de Galicia ha dedicado unas líneas a nuestra quesería.

En la fotografía que ilustra la noticia podemos ver a Carmen Vázquez Novo, maestra quesera y propietaria de Queinaga, recibiendo el galardón que premia a nuestro queso Arzúa-Ulloa con el oro, de manos del Presidente de la Xunta, Alberto Núñez Feijoo.

Agradecemos al diario coruñés por la difusión que da a nuestros productos. Puedes consultar la noticia en la web de La Voz de Galicia.

Queinaga no diario dixital Campo Galego

O diario dixital agrario dedícanos unha reportaxe na que se refiren os nosos inicios, os nosos produtos e ós mercados os que exportamos na actualidade.

A reportaxe remóntase a os nosos comezos, alá polo ano 1994, cando os gandeiros do SAT A Campa tomamos a decisión de aportar valor engadido a nosa producción, apostando pola elaboración de queixos de alta calidade.

Moito choveo desde entón, e no día de hoxe, Queinaga da emprego a máis de unha decena de personas, Mucho ha llovido desde entonces, y hoy en día, Queinaga da empleo a más de una decena de persoas, con unha producción superior ós 30.000 kilos de queixo mensual. Tamén crecéu o noso mercado, xa que ainda a maior parte das vendas concéntranse en Galicia, hoxe as exportación supoñen arredor do 14% da nosa producción. Xa é posible mercar os nosos produtos en países coma Reino Unido ou Hong Kong.

Podes consultar a reportaxe completa en Campo Galego.

Queinaga en el diario digital Campo Galego

El diario digital agrario nos dedica un reportaje en el que se refieren a nuestros inicios, nuestros productos y los mercados a los que exportamos actualmente.

El reportaje se remonta a nuestros inicios, allá por el año 1994, cuando los ganaderos de SAT A Campa decidimos darle valor añadido a nuestra producción, apostando por la elaboración de quesos de alta calidad.

Mucho ha llovido desde entonces, y hoy en día, Queinaga da empleo a más de una decena de personas, con una producción superior a los 30.000 kilos de queso mensual. También ha crecido nuestro mercado, ya que aunque la mayor parte de nuestras ventas se concentran en Galicia, actualmente las exportaciones suponen en torno al 14% de nuestra producción. Hoy ya es posible adquirir nuestros productos en países como Reino Unido y Hong Kong.

Puedes consultar el reportaje completo en Campo Galego.

Nuestra Manteca en La Voz de Galicia

El diario La Voz de Galicia dedica un artículo a uno de nuestros productos, la Manteca Cocida de Vaca.

La manteca es empleada principalmente en repostería, con lo que las confiterías y pastelerías son los principales clientes de este producto. Si quieres mejorar tus bicas y roscones, prueba a prepararlas con nuestra manteca.

Puedes consultar el artículo en la web de La Voz de Galicia.